2024 m. metų horoskopas horoskopas

astrologija, horoskopai ir konsultacijos

2024 m. metų horoskopas horoskopas

Tai ugningi, kovingi, o kartu stiprybės augimo,metai. Jie gali priminti palaipsniui įsidegančią, laužo liepsną, prie kurios norėtųsi burtis, galinčią sušildyti, uždegti, įkvėpti naujoms pergalėms. Tad šių metų simboliu gali būti galinga, skatinanti augti, ugnis, – juolab kad nuo vasario 10-os ir prasidės ugnimi alsuojančio Drakono metų ciklas. Šia metų ugnimi uždekite savo širdį, sustiprinkite ją, žmogiškosiomis vertybėmis, o taip pat rūpestingai prižiūrėkite, kad jos jėga netaptų nevaldoma, nekeltų gaisro pavojaus, nukreipdami jos energiją ir galią geresnio pasaulio kūrimui.

Jau metų pradžia Saulės ir Marso astrologiniais ritmais palanki naujų galimybių paieškoms. Ypač energingas laikas nuo vasario 10-os, prasidedant Žaliojo Medinio Drakono metų ciklui. Prisiderinus prie Visatos alsavimo ritmų, jis palankus veiklos ir karjeros augimui, darbų bei naujų finansinių šaltinių paieškai, verslo plėtrai, materialaus pagrindo kūrimui, Tam tinkamas sąlygas padės jums kurtis iki gegužės 26-os Jupiterio ir iki birželio 7-os Selenos viešnagė Jaučio ženkle. Vėliau- virsmo metas – Jupiteris, o ir Selena įžengs į Dvynių ženklą, Tad gyvenimas galės pateikti naujų įdomių, padedančių augti ir tobulėti, patirčių. Birželio 29-tą Lilit įžengus į Dvynių ženklą, dažniau kartu ieškokite bendro požiūrio ir sutarimo. Vėlesnių mėnesių astrologiniai ritmai pasižymės stipriais jausmais, aistra, giliais patyrimais.

Tegu šie 2024-ieji suteiks jūsų širdims įkvėpimą kurti, augti, tobulėti, dalintis širdžių šiluma ir meile, tegu jie atneš santarvę, taiką, laimę ir gausą jūsų namams!

Avinas

Jums tai naujų pasiekimų metai. Jų simbolis šiems metams jums – į taikinį skriejanti strėlė.

Tad svarbu bus išsikelti siektinus tikslus, pasirinkti vertą taikinį ir sukaupti taikliam strėlės paleidimui reikiamas jėgas.

Taikinio pasirinkimui,tikslų išsikėlimui palankus metas jums jau metų pradžia. O nuo vasario 10-os prasidėjęs Žaliojo Drakono metų ciklas skatins naujų galimybių paieškas, kai ką nuteiks pribrendusioms asmeninėms permainoms. Joms lengviau ryšitės aiškiau matydami tolimesnę perspektyvą jau vasario pirmąją dekadą, kylančiam Mazgui jūsų ženkle viešint karališkajame laipsnyje. Kovo 10-tą į jūsų ženklą įžengus Merkurijui, norėsis ryžtingiau išsakyti savo poziciją, apginti nuomonę. O kovo 20-tą atkeliavus į jūsų ženklą Saulei, – jums ypatingo ryškumo metas. Tarsi pajutę į jus nukreiptas filmavimo kameras, jausitės dėmesio centre. Po balandžio 8-os Saulės užtemimo, laikotarpis iki pat balandžio 20-os, Saulei Merkurijui ir Venerai keliaujant jūsų ženklu, jums ypatingas. Šaunus idėjų pateikimui ir pristatymui, palankus darbo naujoje vietoje pradžiai, draugystės ir meilės kūrimui, jausmų auginimui, palankus planuojantiems šeimos kūrimą. Nuo balandžio 30-os Marsui atkeliavus į jūsų ženklą, iki birželio 9-os, laikas tiktų nekilnojamo turto įsigijimui, persikraustymui į naują gyvenamą vietą. Vasaros mėnesiais palanku kurti ir stiprinti tarpusavio ryšius, o atostogas šaunu būtų planuoti nuo rugsėjo 22-os iki spalio 23-ios, kai Saulė vieši Jums opoziciniame Svarstyklių ženkle. Antras, kaip sportininkui, kvėpavimas jums – Marsui įžengus į Liūto ženklą, nuo lapkričio 4-os d., iki gruodžio 12-os, šis metas palankus ir siekiantiems šeimos pagausėjimo. Metų pabaigoje Marsui judant retrogradine kryptimi, norėsis pabaiginėti tai, ką jau buvote pradėję: darbų projektus, kūrybinius sumanymus, realizuoti anksčiau kilusias idėjas.

Sėkmės jums 2024!


Jautis

Tai jums ypatingi, įdomūs, gerų permainų metai. Šie metai parodys tolesnę jūsų kelio kryptį. Tad jų simbolis jums – kelrodė žvaigždė.

Jau metų pradžia Jupiteriui viešint jūsų ženkle, o Saulei keliaujant Ožiaragio ženklu, palanki naujų tikslų išsikėlimui. Venerai, Marsui ir Merkurijui judant Ožiaragio ženklu, sausio pabaiga ir vasario pirmoji dekada tiktų karjeros pokyčiams, jos augimui, naujos veiklos pradžiai. Nuo vasario 10-os prasidėjus Žaliojo drakono metų ciklui, ieškokite naujų galimybių, darbų pasiūlymų. Jūsų ženkle viešint Jupiteriui, svarbiems gyvenimo apsisprendimams bei pasirinkimams tiktų laikas po nuo balandžio 20-os, jūsų ženklu keliaujant Saulei. Jis suteikti galės naujų galimybių, aiškumo, kuria kryptimi judėti toliau. Šis laikas puikus naujai jūsų pradžiai, karjeros pokyčiams, o nuo balandžio 29-os į jūsų ženklą atkeliavus Venerai, jis ir naujų bei papildomų finansinių šaltinių paieškoms, draugystei ir meilei, tiktų planuojantiems kurti šeimą. Iki gegužės 26-os, kol Jupiteris keliauja jūsų ženklu ir iki birželio 7-os, kol Selena vieši jūsų ženkle, spręskite esminius, svarbiausius veiklos klausimus.

Vėlesni mėnesiai palankūs įsitvirtinimui darbuose, tarpusavio santykių stiprinimui. Rugpjūčio 23-ią. Saulei įžengus į Mergelės ženklą, naudokite judėjimui į priekį mažų žingsnelių praktiką. Venerai atkeliavus į Ožiaragio ženklą, o 21-ą d. prisijungus ir Saulei, laikotarpis iki didžiųjų švenčių suteiks progų ir galimybių kuriantiems, vystantiems verslus, planuojantiems didesnes permainas. O laukdami didžiųjų metų švenčių nuotaiką skaidrinkite nuoširdumu, bendraudami su jus mylinčiais ir suprantančiais.

Džiugių patirčių ir šaunių pokyčių jums 2024!

Dvyniai

Jums tai įdomių žinių, sklidini, kaip taurė, netikėtumų metai. Tad jų simbolis – gražiai skambanti krištolo taurė, kurią pripildysite naujomis idėjomis, sumanymais, siekiais ir viltimis.

Metų pradžia jus skatins kaupti jėgas. Vasario 10-ą prasidedantis Žaliojo Drakono metų ciklas Saulei ir Merkurijui keliaujant Vandenio ženklu, ragins auginti savo mintis, brandinti sumanymus, o prisijungus prie Saulės ir Venerai su Marsu,kai kam atsiras netikėtų naujų galimybių, o kai kam ir progų kurti naują draugystę.

Gegužės 20-tą atkeliavus į jūsų ženklą Saulei, 24-ą – Venerai, o gegužės 26-ą – Jupiteriui, jums ypatingas laikas asmeninėms permainoms, draugystei ir meilei, tiktų norintiems keisti gyvenamą vietą. Įžengus į jūsų ženklą birželio 3-čią Merkurijui, sėkmingas laikas norintiems užmegzti naujus dalykinius ryšius, kurti partnerystę versle. Tai sėkmingas laikas reikalingų žinių paieškoms, palankus siekiantiems pergalių moksle, norintiems gilinti profesines žinias, nutarusiems išmokti kažko visai naujo, įgyti aukštesnę kvalifikaciją, ar įvaldyti dar vieną profesiją. O birželio 4-ą į jūsų ženklą atkeliavus Selenai, tai ir dvasinio augimo laikas, – gyvenimas tam suteiks puikių progų ir galimybių. Liepos 21-ą įžengus į jūsų ženklą Marsui, norėsis keisti į gera situacijas, pasirinkti tolesnę kelio kryptį. Rugpjūčio mėnesį esant artimai Jupiterio ir retrogradinio Merkurijaus pozicijai, dažniau grįšite prie ankstesnių sumanymų ir idėjų, o kai kas norės atnaujinti ir buvusią draugystę.

Rudens mėnesiai Merkurijui vėl judant direkcine kryptimi, labiau tiktų finansinių klausimų sprendimui, o taip pat įsitvirtinimui darbuose, o spalio mėnesį neprošal būtų paplanuoti atostogas.

Lapkritį ir gruodį į pirmą planą kils tarpusavio santykių klausimai. Daugiau dėmesio skirkite būtent jiems, o taip pat sveikatos bei imuniteto stiprinimui, psichologinio komforto ir jaukumo namuose kūrimui.

Daug laimės jums 2024!

Vėžys

Šie metai jums – išminties kaupimo metai. Kaip į brangenybių skrynelę krausite patyrimus ir pasiekimus, įgytas žinias, sukauptą išmintį, išgyventus meilės ir draugystės jausmus, puoselėjamas dvasines vertybes. Tad šių metų simbolis jums būtų talpi brangenybių skrynelė.

Metų pradžia pasižymės lėtesniu tempu. Saulei viešint jums opoziciniame Ožiaragio ženkle, savęs labai nespauskite, darbus dažniau derinkite su poilsiu. Šis laikas ypač tiktų jūsų atostogoms.

Prasidėjus naujam Žaliojo Drakono metų ciklui, nuo vasario 10-os d. gyvenimas palaipsniui galės pateikti visą pluoštą naujų idėjų. Į Žuvų ženklą atkeliavus Saulei, nuo vasario 19-os jums palankus laikotarpis gabumų ir talentų atskleidimui, kūrybai. Kai kas atrasite naują įdomią veiklą, o nuo vasario 23-ios į Žuvų ženklą atkeliavus Merkurijui, laikas profesiniam bei asmeniniam tobulėjimui. Turėsite daugiau progų išreikšti psichologinius gabumus, kūrybinius, meninius talentus. Finansiniams reikalams spręsti tinkamas metas nuo kovo 12-os, Venerai įžengus į Žuvų ženklą. Šiuo laikotarpiu lengviau galite rasti ir papildomą finansinį šaltinį. O kovo 23-ią prie Veneros prisijungus ir Marsui, puikus laikas romantiškiems patyrimams. Būsite aktyvūs, intuityvūs, linkę labiau pasirūpinti ir vyresnio amžiaus artimaisiais, pagelbėti savo artimui. Vėlesnis laikas, kovo 25-ą Mėnulio užtemimo ir balandžio 8-ą Saulės užtemimo įtakoje, permainingas, galintis priminti amerikietiškus kalnelius. Šiuo metu svarbu bus išlaikyti vidinį balansą, nenukrypti nuo pasirinkto tikslo.

Birželio 17-ą Venerai ir Merkurijui kartu įžengus į jūsų ženklą, jums ypatingos dienos draugystei ir meilei, palankios norintiems kurti šeimą. O į jūsų ženklą birželio 21-ą atkeliavus Saulei, norėsis kuo daugiau dėmesio skirti jaukumo namuose kūrimui, savo šeimos nariams, harmoningų tarpusavio santykių stiprinimui. Rugpjūtis suteiks daugiau progų mažųjų šeimos narių talentų ir gabumų atskleidimui. Šis mėnuo palankus trokštantiems šeimos pagausėjimo. Jis tiktų jums lyderystei, organizaciniams darbams. Rugsėjo 5-ą į jūsų ženklą įžengus Marsui, ir jam iki lapkričio 4-os viešint jūsų ženkle, laikotarpis palankus remonto-statybų darbams, interjero atnaujinimui. Gruodį daugiau dėmesio skirkite gražių tarpusavio ryšių kūrimui, stiprinimui, draugystei ir meilei.

Džiugių patyrimų jums 2024-iais!

Liūtas

2024-ji jums – dalijimosi naujomis idėjomis ir kūrybine energija metai. Kaip vienos žvakės liepsna galima uždegti daugybę žvakių, taip ir jūs galėsite savo širdies liepsna uždegti šalia esančių širdis, paskatinti juos kurti, dalintis šviesiomis mintimis ir idėjomis. Tad šių metų simbolis jums, – ryškia liepsna deganti žvakė.

Metų pradžia įdomi dalykiniais kontaktais, darbo susitikimais. Šiuo metu norėsis įvertinti tolesnes karjeros galimybes. Prasidėjus vasario 10-ą Drakono metams ir Saulei su Merkurijumi, o nuo 13-os vasario ir Marsui, bei nuo 16-os Venerai, judant jums opoziciniu Vandenio ženklu, darbai judėtų lėčiau, visa kam reikės daugiau, nei įprastai laiko. Tad šis metas palankesnis atostogų išvykoms ir kelionėms.

Nuo kovo 10-os Merkurijui įžengus į Avino ženklą, prie kurio kovo 20-ą prisijungs ir Saulė, norėsis dažniau išreikšti savo poziciją, laikas ryžtingiems jūsų žingsniams. Laikotarpiu nuo Mėnulio užtemimo kovo 25-ą, bei artėjant ir įvykstant balandžio 8-ą Saulės užtemimui, svarbių finansinių klausimų geriau nespręsti. Venerai judant Avino ženklu, galimos netikėtos pažintys. Saulei nuo balandžio 19-os įžengus į Jaučio ženklą, tinkamas metas ieškantiems naujų darbų pasiūlymų. Nuo balandžio 29-os Venerai atkeliavus į Jaučio, o nuo 30-os Marsui į Avino ženklą, palankus laikas nekilnojamo turto operacijoms, naujoje vietoje įsikūrimui, o kai kam, – transporto priemonės pirkimui.

Birželio mėnuo pasižymės permainingumu, netikėtomis pažintimis. Liepos 2-ą Merkurijui, o liepos 11-ą Venerai atkeliavus į jūsų ženklą, norėsis imtis organizacinių darbų. Į jūsų ženklą liepos 22-ą atkeliavus Saulei, dienos puikios draugystei ir meilei. O kai kam šiuo metu nuskambės Mendelsono maršas.

Rugsėjo ir spalio mėnesiai pasižymės darbų, reikalų gausa. O lapkritį į jūsų ženklą atkeliavus Marsui, – stiprės ir gilės jausmai. Gruodį daugiau laiko norėsis skirti gražių tarpusavio ryšių stiprinimui, saviraiškai bei kūrybai.

Įdomių jums 2024-ųjų!

Mergelė

2024-ji metai jums – galimybių gausos metai. Tad metų simbolis – obuoliais aplipusi obelis. Šiais metais tą obelį auginkite, prižiūrėkite, ja rūpinkitės, o tada galėsite džiaugtis gausiu obuolių derliumi, – įdėtos jūsų pastangos ims duoti rezultatus.

Metų pradžia, Saulei ir Marsui viešint Ožiaragio ženkle, – ieškantiems veiklų, jūsų karjeroms siekiams.

Prasidėję vasario 10-ą Žaliojo Medinio Drakono metai skatins vidinį augimą, jūsų kūrybines galias, apdovanos naujais sumanymais, bei idėjomis. Jaučio ženkle viešint Jupiteriui, kai kurie ryšis ir patys susikurti savo veiklą. Tam ypač jums tiktų laikas nuo balandžio 19-os, Saulei įžengus į Jaučio ženklą. Nuo balandžio 29-os į Jaučio ženklą atkeliavus Venerai, spręskite susikaupusius finansinius klausimus. Šis ir gegužės mėnuo jums tiktų perėjimui į naują darbą, papildomų veiklų paieškoms, nekilnojamo turto įsigijimui. Gegužės 26-ą Jupiteriui iškeliavus į Dvynių ženklą, stiprės žinių troškulys, laikas tinkamas gilesnėms profesinėms studijoms. Birželio 6-ą į Jaučio ženklą atkeliavus Marsui, planuokite remonto-statybų darbus. Birželio 29-ą dieną Lilit iškeliavus iš jūsų ženklo, – jums gražus atsigavimo laikas.

Liepa jums – namuose jaukumo kūrimui, rūpestingam pasirūpinimui artimaisiais. Liepos 26-ą į jūsų ženklą įžengus Merkurijui, – kaip sportininkui antrojo kvėpavimo metas, palankus dalykiniams kontaktams, papildomų finansinių šaltinių paieškoms. Rugpjūtį Merkurijui judant retrogradine kryptimi, dažniau grįšite prie ankstesnių idėjų ir sumanymų.

Rugsėjo 22-ą Saulei įžengus į Svarstyklių ženklą, daugiau dėmesio skirkite dokumentų tvarkymui, darbus derinkite su poilsiu, o kai kas paplanuos šį laikotarpį smagias keliones. Lapkritis jums – imuniteto ir sveikatos stiprinimui, stabilumo paieškoms. O gruodį norėsis stiprinti gražias tradicijas, kuo daugiau dėmesio skiriant šeimai, artimiesiems.

Gražaus augimo jums 2024-iais!

Svarstyklės

Šie metai jums – atspindžio, atspindėsiantys tai, ką esate jau nuveikę, kokias patirtis sukaupę. Tad šių metų simbolis jums – veidrodis. Jame atsispindės jūsų pastangų rezultatai, mintys ir darbai. Jūsų ženklu judant Nusileidusiam Mazgui, šiais metais aiškiau matysite, ką norėtumėte savo gyvenime keisti, ar patobulinti.

Metų pradžioje į priekį judėkite palaipsniui, po truputį.

Vasario 10-ą prasidėję Žaliojo Drakono metai suteiks jums ženklų postūmį į priekį. Saulei ir Merkurijui judant Vandenio ženklu, į kurį nuo vasario 13-os atkeliaus Marsas, o nuo vasario 16-os ir Venera, galės atrodyti, kad idėjos tiesiog kabo ore – tereikia jas pasigauti ir įgyvendinti. Tad būkite energingi ir greiti.

Ramesnio atokvėpio metas, tinkamas atostogoms, būtų nuo kovo 10-os Merkurijui, o nuo kovo 20-os ir Saulei, įžengus į jums opozicinį Avino ženklą. Šiuo laikotarpiu svarbu kuo rūpestingiau tvarkyti finansus, susilaikyti nuo abejotinų investicijų. Neapsikraukite per dideliu atsakomybių krūviu, dalinkitės jomis su kolegomis.

Jums energingas, palankus darbo klausimams spręsti laikas nuo balandžio 19-os Saulei, o nuo 29-os ir Venerai, perėjus į Jaučio ženklą. Būtent šiuo metu palankiau ieškoti geriau apmokamo darbo pasiūlymų, laikas tinkamas namų pertvarkos, remonto darbams. Saulei nuo gegužės 20-os įžengus į Dvynių ženklą, o nuo 26-os Jupiteriui judant Dvynių ženklu, ieškokite svarbios informacijos, gilinkite profesines žinias.

Svarbiausius darbus pasistenkite nudirbti iki birželio 29-os dienos, kol dar į jūsų ženklą neatkeliavo Lilit. Jai atkeliavus, vasaros mėnesiais darbų tempas kiek palėtės, dažniau gali tekti įveikti abejones. Rugsėjį pagausėjus darbų ir reikalų, atidžiau susidėliokite prioritetus. Palankesnis jums laikas po rugsėjo 23-ios, Saulei, o vėliau ir Merkurijui keliaujant jūsų ženklu.

Spalio 2-3-ią dienomis jūsų ženkle įvyksiančio žiedinio Saulės užtemimo laikas emociškai jautrus, tiktų atsisakymui to, kas jums trukdo judėti į priekį. O lapkričio ir gruodžio mėnesiai svarbūs harmonijos kūrimui, norintiems perkrauti tarpusavio santykius, ieškantiems kompromiso, bei sutarimo.

Kūrybingų jums 2024-ųjų!

Skorpionas

Šie metai galės būti tramplinu jūsų ateičiai. Nuo jo atsispyrę, jūs galėsite nuskrieti toli į priekį. Tad šių metų simbolis ir būtų jums – tramplinas.

Metų pradžia – stiprių energijų. Vasario 10-ą prasidėję Drakono metai galės išjudinti vidinę jūsų energiją, naujomis idėjomis duoti ženklų postūmį. Vasario 19-ą Saulei, o 23-ią ir Merkurijui įžengus į Žuvų ženklą, stiprės jūsų kūrybinė galia. Šis ir kovo mėnesiai ypač svarbūs, bei reikšmingi tarpusavio santykių kūrimui ir vystymui. Nuo kovo 20-os Saulei įžengus į Avino ženklą, norėsis greitų rezultatų, ženklių permainų. Tačiau kovo 25-ta – Mėnulio užtemimo metas, bei balandžio pradžia, nuo 5-os Venerai judant Avino ženklu, o taip pat balandžio 8-a, Saulės užtemimo laikas, nėra palankūs finansiniams reikalams, nekilnojamo turto operacijoms. Tam tinkamesnis metas jums – vasara. Beje, balandžio 19-ą Saulei įžengus į jums opozicinį Jaučio ženklą, darbus derinkite su poilsiu, neapsikraukite per dideliu jų krūviu, jį tinkamai paskirstykite. Balandžio 30-ą Marsui įžengus į Avino ženklą, lengviau pasieksite gerų rezultatų. O gegužės 20-ą Saulei, o 26-ą ir Jupiteriui perėjus į Dvynių ženklą, šį ir birželio mėnesiais ieškokite bendraminčių ir partnerių. Nuo birželio 21-os Saulei, Venerai ir Merkurijui judant Vėžio ženklu, jums romantiškas laikas. Norėsis kuo daugiau dėmesio skirti tiems, kuriuos mylite, o taip pat namų jaukumo kūrimui.

Rugpjūtis ir rugsėjis tiktų jūsų lyderystei. O tvarkant dokumentus, spalio pirmoje pusėje praverstų draugų bei kolegų patarimai, o kai kada, ir pagalba. Lapkritis jums – gilių jausmų ir naujų galimybių metas. Atšventę gimtadienius, pajusite energijos antplūdį, pakylėtumą. Tad šis ir gruodžio mėnuo, – naujiems sumanymams, bei darbams. Jie palankūs jums draugystės ir meilės jausmų stiprinimui.

Šaunių pergalių jums 2024-siais!

Šaulys

Šie metai jums padės rasti teisingą kelią, apšvies jį, tad jų simbolis – galingas prožektorius, kurio šviesą ir nukreipkite į savo tikslą.

Metų pradžia suteiks progų permąstyti savo tikslus, pasirinkti naują kryptį, viršukalnę, į kurią kopsite. Prasidėję Žaliojo Drakono metai gali pateikti nemažai staigmenų, bei siurprizų. Pravers jūsų optimizmas, bei lankstumas.

Kovo 10-ą į Avino ženklą atkeliavus Merkurijui, o 20-ą ir Saulei, norėsis įgarsinti naujas idėjas, aplinkinius supažindinti su savo planais. Tai metas naujiems jūsų žingsniams. Nuo balandžio 5-os Venerai keliaujant Avino ženklu, dažniau kils ir spontaniškų sumanymų. Pravers jūsų išmintingi sprendimai. Į Avino ženklą balandžio 30-ą atkeliavus Marsui, gyvenimo tempas paspartės. Tai tinkamas metas nutarusiems daugiau laiko skirti sportui, aktyviam gyvenimo būdui. Saulei, Venerai ir Merkurijui judant Jaučio ženklu, gegužė – palankus laikas statybų-remonto darbams. Balandžio 20-ą Saulei, 24-ą Venerai, o 26-ą ir Jupiteriui įžengus į jums opozicinį Dvynių ženklą, darbų tempas kiek palėtės. Tai tinkamas laikas išvykoms, kelionėms, jūsų atostogoms. Darbo klausimus spręsti palanku jums po birželio 21-os, Saulei perėjus iš jums opozicinio į Vėžio ženklą. Juo judant Merkurijui ir Venerai, norėsis daugiau laiko skirti artimiesiems, labiau pasirūpinti savo namais. Rugpjūtis – įdomus susitikimais, naujomis pažintimis bei pasiūlymais. Merkurijui judant retrogradine kryptimi, kai kas grįšite prie ankstesnių savo idėjų. Rugsėjis ir spalis pasižymės darbų gausa, būtinybe giliau analizuoti situacijas. Šiuo metu svarbūs dalykiniai ryšiai, o namuose – tarpusavio supratimas. Lapkričio 22-ą Saulei atkeliavus į jūsų ženklą, būsite energingi, greiti, lengvai spręsite iškilusius darbinius klausimus. O kai kam šis ir gruodžio mėnuo – naujų tarpusavio santykių kūrimui.

Šaunių sumanymų jums 2024-iais!

Ožiaragis

Šie metai gali jus stebinti įvykiais, o kai ką, – ir romano, ar filmo vertu siužetu. Tad jų simbolis – nauja knyga, kurią jau metų pradžioje atsivertę skaitysite, savo mintimis, bei idėjomis iliustruosite, bei papildysite. Ir tam palanki, Saulei, o nuo sausio 5-os ir Marsui, keliaujant jūsų ženklu, jums jau šių metų pradžia. Sausio 21-ą iš jūsų ženklo iškeliavus Plutonui, ir sausio 24-ą į jūsų ženklą atkeliavus Venerai, palanku kurti ateities finansinius planus, tinkamas laikas karjeros pokyčiams. Prasidėję vasario 10-ą Medinio Drakono Metai suteiks naujų idėjų, stiprų energijos postūmį. Kovas ir balandis pasižymės netikėtais įvykiais, nelauktomis situacijomis, kai kada gali priminti įsiūbuotas sūpuokles. Balandžio 19-ą Saulei, o 29-ą ir Venerai atkeliavus į Jaučio ženklą, – tinkamas metas ieškantiems naujų, bei papildomų darbų, palankus planuojantiems kurti verslą. Gegužės vidurys, esant artimai Saulės ir Urano pozicijai Jaučio ženkle, bei į jį atkeliavus Merkurijui, suteiks progų įdomioms permainoms. Šis metas palankus nekilnojamo turto operacijoms, tinkamas ieškantiems naujos gyvenamosios vietos. Nuo gegužės 26-os Jupiteriui judant Dvynių ženklu, siekiant tikslų, sektųsi suburti bendraminčių komandą.

Birželio 9-ą Marsui atkeliavus į Jaučio ženklą, palankus laikas statyboms, remonto darbams, darbo naujoje vietoje pradžiai, karjeros pokyčiams. Birželio 29-ą Lilit perėjus iš Mergelės į Svarstyklių ženklą, spręskite finansinius klausimus. Saulei keliaujant jums opoziciniu Vėžio ženklu, darbai judės kiek lėčiau, nei įprastai, tad liepos mėnuo labiau tiktų jūsų atostogoms.

Rugpjūtis gali pateikti permainų, kai kam, ir tarpusavio santykių srityje. Rugsėjį labiau sektųsi prekybiniai reikalai, naujų finansinių šaltinių paieška. O spalį svarbu būtų įveikti abejones, apsispręsti, kurią kelio kryptį rinktis. Lapkritį pagrindinį dėmesį skirkite savo artimiesiems, draugystei ir meilei. O gruodis džiugins artėjančiomis šventėmis. Saulei atkeliavus į jūsų ženklą, nuo 21-os dienos būsite energingi, veiklūs, norėsis kurti, gražinti namus, stiprinti gražius tarpusavio ryšius.

Įdomių jums 2024-ųjų!

Vandenis

Šie 2024 metai naujam jūsų skrydžiui. Tad jų simbolis – parasparnis, kurį jau metų pradžioje galėsite rengti būsimam skrydžiui. Metų pradžia ragins tam ruoštis, nusibrėžti skrydžiui naują kursą. O sparčiam judėjimui į priekį ypač palankus laikas nuo sausio 20-os, Saulei įžengus į jūsų ženklą. Tad ruoškite skrydžiui sparnus, kaupkite tam jėgas. Į jūsų ženklą įžengęs Plutonas ragins atsirinkti tikslus ir kryptis, o vasario 5-ą atkeliavęs Merkurijus džiugins naujomis idėjomis, bei sumanymais.

Vasario 10-ą prasidėjęs Žaliojo Drakono Metų ciklas skatins išsikelti naujus uždavinius, žengti tikslo link svarbius žingsnius. Šis laikas palankus dar tebeieškantiems savojo žmogaus, pažintims ir draugystės pradžiai. Venerai ir Marsui keliaujant jūsų ženklu, stiprės jausmai, o kai kada, – kelionių nuotaikos. Joms palankus kovo ir balandžio mėnuo.

Ypač sėkmingas laikotarpis jums prasidės gegužės 20-ą Saulei, 24-ą Venerai ir 26-ą Jupiteriui įžengus į Dvynių ženklą, būtų šis ir birželio mėnuo. Būtent šiuo metu lengviau rasite draugus, verslo partnerius, įdomią informaciją, tobulėjimo galimybes.

Vasara palanki norintiems kurtis naujoje gyvenamoje vietoje. O rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiai pasižymės kai kam permainomis darbuose. Rugsėjo 22-ą Saulei, o 26-ą Merkurijui atkeliavus į jūsų ženklą, galimas planų kitimas. O Svarstyklių ženkle įvyksiantis žiedinis Saulės užtemimas spalio 2-3-ią, gali paskatinti permąstyti savo tikslus.

Lapkričio ir gruodžio mėnuo – gilių jausmų, aistringų patirčių, kai kada galima ir nuotaikų kaita. Tai tinkamas metas atsirinkti gyvenime tai, kas jums turi išliekamąją vertę, o taip pat stiprinti imunitetą, kurti gražius draugystės ryšius.

Sėkmingo skrydžio jums 2024-siais!

Žuvys

2024 metai jums – išreikšti kūrybines galias. Jų dienomis dažniau galite pasijausti rašytoju, rašančiu naują įdomią istoriją. Tad šių metų simbolis Jums – žąsies plunksna ir rašalo indelis.

Metų pradžia ragins ieškoti naujų idėjų, įdomių krypčių. Prasidėjęs Žaliojo Medinio Drakono Metų ciklas pasižymės stipria energija, naujais sumanymais. Vasario 19-ą Saulei, o 23-ią ir Merkurijui atkeliavus į jūsų ženklą, į daugelį gyvenimo situacijų norėsis pažvelgti kūrybiškai. Tai puikus metas ieškantiems naujų darbų, veiklos krypčių, įdomesnės laisvalaikio veiklos, saviraiškos, o taip pat geroms permainoms, gražių tarpusavio ryšių kūrimui.

Kovo 12-ą į jūsų ženklą atkeliavus Venerai, lengviau rasite naujų bei papildomų finansinių šaltinių, o kai kas pajusite įkvėpimą imtis kažko visai naujo. Kovo 20-ą Saulei perėjus į Avino ženklą, norėsis tam imtis greitų konkrečių veiksmų. Marsui iki balandžio 30-os keliaujant jūsų ženklu, imkitės pačių esminių, svarbiausiųjų remonto-statybų, buities tvarkymo darbų. Šiuo metu stiprės ir jūsų psichologiniai talentai, norėsis padėti savo artimui, labiau pasirūpinti vyresnio amžiaus artimaisiais.

Įžengus į Dvynių ženklą gegužės 20-ą Saulei, 24-ą, – Venerai, o 26-ą,- Jupiteriui, palanku gilinti žinias, išmokti kažko visai naujo, pradėti studijas.

Vidinę ramybę lengviau rasite birželio ir liepos mėnesiais, nuo birželio 17-os Venerai ir Merkurijui, o nuo 21-os Saulei pradėjus kelionę Vėžio ženklu.

Rugpjūtį stiprės lyderystės savybės, palankūs būtų organizaciniai darbai. Rugpjūčio 22-ą Saulei perėjus į jums opozicinį Mergelės ženklą, tinkamas metas būtų jūsų atostogoms.

Spalį derinkite savo žingsnius su artimaisiais, darbe – su kolegomis. O lapkritį Saulei keliaujant Skorpiono ženklu, stiprės jūsų įžvalgos bei intuicija, stiprės jausmai. Metas palankus romantiškiems susitikimams. Gruodį norėsis stiprinti tradicijas. Laikas tiktų asmeniniam ir profesiniam tobulėjimui.

Kūrybingų jums 2024-ųjų!